23 Ιουν 2009

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

Καλημέρα σας
Σύντροφοι (Πουτανιάρηδες , κωλομπαρόφιλοι , στριποφαν , πόρνες , βιζιτούδες , στριπτητζούδες , κονσοματζούδες )και λοιποί περίεργοι που συνθέτετε το εκλεκτό κοινό που διαβάζει αυτή τη σελίδα .

Με τιμάτε αφάνταστα , όταν ζητάτε πληροφορίες , συμβουλές κ.λπ. , είτε απ΄ευθείας εδώ είτε στο bourdela.tv . Πλην όμως δεν είμαι εγω ο κατάλληλος .

Από λούμπα σε λούμπα πέφτω , κολάω και απογοητεύομαι .

Γι΄ αυτό ξεκαθαρίζω , ότι πλέον δεν θα απαντώ σαν την κυρία Λιλή του Θησαυρου που έδιδε οδηγίες στους ερωτευμένους .

Πρώτον διότι έτσι σας δίδω περιθώριο να ζήσετε κάτι ευγενές σε χώρο που είναι μεν ευχάριστος , λαμπερός , ξεχωριστός για σας , αλλά κατά βάση βρωμεί και ζέχνει σαν απόπατος . Δεύτερον διότι σας δίδω φρούδες ελπίδες και σας βάζω στο τριπακι ότι είναι δυνατόν να είναι ερωτεύσιμες , ή να ανταποδώσουν τρυφερά συναισθήματα οι ξεκωλιάρες που υπεραγαπάμε , και εννοώ βιζιτούδες , στριπτητζούδες , κονσοματζούδες , διότι με τις ορίτζιναλ πουτάνες δεν έχω τίποτα , ίσα ίσα που τις διακρίνω και τις σέβομαι .

Και επειδή δεν περνάει εβδομάδα χωρίς κάποιος ανόητος καυλιάρης , να με ρωτήσει αν η τάδε γαμιέται , πόσα παίρνει , τί παίζει στο δείνα μαγαζί , τί να κάνει και αν έχω δει την Κυρία Ναταλία Πηγαδομούνοβα που τον ενδιαφέρει σας λέω δύο πραγματάκια .

α) Αμα ξέρω λέω . Δεν ξέρω και πολλά .
β) Βοηθήστε στο γκρουπ θέραπυ . Σόρρυ που σου το λέω , αλλά , στο θέμα ΄«σχέση με πουτή » μας δέρνει μία έφεση στη μαλακία . Και μάλιστα ανευ ορατής προοπτικής ανανήψεως διότι από τα λάθη μας δεν μαθαίνουμε .
Για να απαντήσω όμως συγκεντρωτικά , πιστεύω ότι το θέμα « σχέση με στριπτητζού είναι το διαβατήριο για την κόλαση » . Έχω γράψει σχετικώς , αλλά κατά πως φαίνεται είμαι ο δίδάσκαλος που εδίδασκε και νόμον δεν εκράτει .
Το χω γράψει στο μπλογκ μου , από πονεμένη προσωπική εμπειρία και είναι ψυχοφθόρο .

Διότι τα κορίτσια αυτά «σχέση» μόνο με κάποιον που είναι ψιλονταβαντζάκος , ή ψιλοσωματέμπορας , μπράβος , καταστηματαρχης , σερβιτόρος , μπορούν να έχουν . Να μην τον νοιάζει ρε αδερφέ αν του δαχτυλιάζουνε , ή του ξεκωλιάζουνε την «αγαπούλα» του . Κι άμα του πρήζει τα αρχίδια να της δίνει κανα σφάλιαρο , να την αφήνει νηστική , ή να προβαίνει και σε άλλες , πλέον σκληρες ενέργειες .

Οι άλλοι , οι ημερήσιοι - μη έχοντες ροπή προς την εγληματικότητα για σχέση ξεχάστε το !

Τα κορίτσια αυτά , ας το πάρουμε χαμπαρι . Είναι όμορφα , ενίοτε έξυπνα , ευχάριστα στη συντροφιά , εξυπηρετούν όμως μία μόνο αποστολή , την κατά περίπτωση και αναλόγως του αντιτίμου ικανοποίηση του γεννετησίου ενστίκτου .

Είσοδος - μπανιστίρι , ποτάκι και χούφτωμα , β΄ποτάκι δαχτύλιασμα , χορός - τρίψιμο , σπέσιαλ χοροί αναλόγως του ντηλ και ενίοτε συνεννόηση για μαμησάκι .

Δηλαδή είναι πουτάνες ?
Ναι είναι , αλλά πουτάνες ζόρικες και επικίνδυνες . Διότι , στο μπουρδέλο , όποιος πάει γαμάει , κουτσός ,βρωμιάρης , λέτσος , με τη σειρά του , δεν σου λέγουν εγώ δεν τα κάνω αυτά , και δεν εντέπεσθε κύριε να είσθε τόσο σκατόπαιδο ! Σου λένε τόσα παίρνω , αυτά κάνω , κάτσε στη σειρά να γαμήσει ο Αχμέτ από το Αβγατηγανιστάν κι άμα χύσει πλέρώνεις και μπαίνεις με τη σειρά σου και κάνεις τα γούστα σου . Ενώ άμα έχεις κοντά το θεόμουνο με το κορδονάκι , που σου κάνει και τη ναζού και τη μη μου άπτου , έχεις και λίγο την αίσθηση ότι είσαι αρχηγόπουλο , και ότι παρ΄όλο που πληρώνεις το εμπόρευμα σου κάνουνε και χάρη .

Τα κορίτσια αυτά , έκαναν το πρώτο βήμα και δούλεψαν σε στριπ , και κυκλοφορούν γυμνές να τις χουφτώνει ο κάθε φίτσουλας , να κάνουνε ποτά και να τις δαχτυλιάζει . Τα επόμενα βήματα , είτε να κάνει στο πριβέ φραπεδάκια , καταδύσεις ή μπριζολάκια , έως και να αρχίσει να εκδίδεται (και κανείς δεν τις πιέζει πέρα από ένα σημείο - κονομάνε και αυτές καλά , πλασσάρονται σε ξενοδοχεία , σε μεγαλοπελάτες κ.λπ.)ακολουθούν με μαθηματική βεβαιότητα . Ίσως ενίοτε αν η γκομενα είναι δύκολη , ή μυαλωμένη , ή έχει αναστολές να αργεί λίγο η εξέλιξη ,αλλά εκεί πάει το πράγμα .

Όταν βλέπει η κάθε κυρία τη διπλανή της να κονομάει ε κάποτε σταματάει να το παίζει πτωχή πλην τιμία .

Οπότε καλό θα είναι να αποφεύγουμε να πέφτουμε στον έρωτα της κάθε πουτάνας , αντί να τους σκάμε μερικά ευρούλια , σε επίπεδο καλής βιζιτούς , μην πληρώνουμε και το τζην για κασμίρι , και να μας παρακαλάνε .
Από προσωπική εμπειρία σας λέγω και ότι το χειρότερο είναι προσπαθήσεις να το παίξεις σωτήρας κάηκες καημένε μου . Τα μωρά αυτά , ούτε στον ίσιο δρόμο μπαίνουνε , ούτε γίνονται κυρίες . Αν δεν ήταν πουτάνες θα καθάριζαν σκάλες , ή θα φύλαγαν μωρά ! Και η πουτάνα δύσκολα κόβει το πουτανιλίκι .
Τέλος να μη μας διαφεύγει ότι οι επικίνδυνες είναι εκείνες που το παίζουνε παρθένες ,ή εκείνες που μας «νοιαζονται» και «αισθανονται κάτι» .

Και εδώ τελειώνει η σημερινή εκπομπή , προκειμένου , οι επενδύσεις σας σε αίσθημα και χρήμα ναι έχουν ως αποτέλεσμα το πουτάκι να κάνει την έξυπνη , να πιέζει , να μαθεις ότι γαμιέται στεγνά και στην ψύχρα με άλλους για λίγα ευρούλια , ή , θεο΄ς φυλάξοι , εκεί που σου το παίζει η Οσία Μαρία να σου τη φέρουνε ντελίβερυ από κανένα γραφείο .

Μη σας χάσω από καρδιά , ή εγκεφαλικό στο άνθος της ηλικίας σας .
Και να θυμάστε ότι όποιος δίνει κώλο για να φάει παντεσπανι γίνεται και λίγο σκληρός , και άμα δεν είσαι και συ λίγο αναίσθητος , σε έχει στείλει προτού το καταλάβεις .

Άρα , καθαρές συνεννοήσεις και επαγγελματισμός .
Αγοράζετε με περίσκεψη προσπαθώντας να παίρνετε τόσα , όσα πληρώνετε .

Αμα δε σας κάτσει το πρώτο , θα κάτσει το επόμενο .

Καλημέρα σας

Και

Περαστικά μας