30 Μαΐ 2008

Μία ωραία νύχτα

Το βράδυ του Μαΐου όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν επρόκειτο να συμβεί .
Ο γνωστός puranger ήταν δυσαρεστημένος από τα τελευταία γεγονότα της ζωής και , αν θέλετε το πιστεύετε δεν είχε διάθεση για να βγει έξω .
Ενίοτε και εκείνος υποχωρεί μπροστά στη ζωή .
Σε κάποια στιγμή και ενώ έφευγε από το γραφείο του , οι υπάλληλοι και συνεργάτες του είχαν φύγει ώρες πριν , κάποιο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο τον έκανε να επανεξετάσει τις σκέψεις του .
Η κλήση ήταν από ένα φίλο του διάσημο αλητάμπουρα , στον στον ήρωά μας ποτέ δεν τηλεφωνεί ο Μακαριώτατος , εξ άλλου . Ο Μάκης ήταν στην Αθήνα . Μετά από περιπλανήσεις στην Ευρώπη .
Ήθελε να βγεί έξω . Κανονίστηκε ραντεβού σε γνωστό κατάστημα του Κωλονακίου , όπου οι παλαιοί φίλοι συνέφαγαν και ενημέρωσαν ο ένας τον άλλο για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος ( πουτάνες , κωλόμπαρα κ.λπ. ) . Ο Μάκης ως Ευρωπαίος πλέον είχε να πει πολλά . Αλλά και η νύχτα της Αθήνας δεν είναι πτωχή .
Ο Μάκης πρότεινε να εγκαταλείψουν το συμπόσιο για να εξετάσουν τις νυκτερινές δραστηριότητες της πρωτευούσης . Ο ήρωάς μας του υπενθύμισε ότι εδώ είναι άλλη χώρα και τόσο νωρίς στα καταστήματα που σκόπευαν να μεταβούν δεν θα είχε φθάσει ούτε η καθαρίστρια .
Για να κόψουν την ώρα τους διέταξαν το σερβιτόρο του ημιυπογείου κέντρου να αποκομίσει τα υπολείματα της τραπέζης και να παρθέσει επιδόρπια και ηδύποτα .
Με το νέκταρ των καληδονίων να ρέει , οι φίλοι έγιναν πλέον εύθυμοι , κάτι που διεπίστωσε ομάς παρακειμένων νεαρών κυριών οι οποίες άρχισαν να ενδιαφέρονται για τους καλοβαλμένους αυτούς ευθύμους κυρίους .
Μετά ώρα οι κυρίες έδωσαν γνωριμία . Πλην όμως είχαν να ξυπνήσουν πρωί και δεν φαίνονταν πρόθυμες να συνοδεύσουν τους φίλους μας στην νυκτερινή τους βόλτα .
Έτσι οι ήρωές μας , ξεκίνησαν τη βόλτα τους .

Η συνέχεια λίαν προσεχώς .