16 Ιουν 2008

SAVOIRE VIVRE ... Σε στριπτιζάδικα

To στριπτηζάδικο είναι μία μορφή διασκέδασης . Από το δια +σκεδάνυμι = διασκορπίζω .
Γιατί η αποστολή της διασκέδασης είναι να διασκορπισθούν τα νεφη του νου και της καρδιάς , οι έννοιες , τα βάσανα και οι σκοτούρες . Ωστε να σκορπίσει ο νούς και να επέλθει ηρεμία . Μόνο που θέλει συνηδειτοποιημένο θαμώνα .

Η διασκέδαση σε στριπτιζάδικο είναι ακριβό σπόρ για κάθε βαλάντιο , δεδομένου ότι όσα περισσότερα έχουμε τόσα περισσότερα θα μας φάνε .

Ως εκ τούτου , πρέπει ο καθένας θαμών να γνωρίζει τι επιθυμεί , και να έχει προβεί σε σχετική έρευνα αγοράς . Αναζητήστε τα σοβαρά sites και εντρυφήστε σε κριτικές , μή διστάσετε να να στείλετε private messages σε posters που φαίνεται ότι γνωρίζουν το μαγαζί . Μην είστε όμως υπερβολικοί και κάγκουρες , διότι θα σας περάσουν για μπάτσους και δεν θα σας απαντήσουν .

Ο πελάτης που επιθυμεί κονσομασιόν με ολίγον στριπ έχει επιλογές . Ο πελάτης που επιθυμεί ολίγη κονσομασιόν , ολίγο στριπ και φιξάρισμα βιζιτούλας έχει επιλογές και εκείνος . Ο πελάτης που επιθυμεί φραπέ μπορεί και εκείνος να προσανατολιστεί αναλόγως . Τέλος και ο πελάτης που επιθυμεί να παρακολουθήσει μόνο σόου και χορούς , ή να βγεί με την παρέα του για να παρακολουθήσουν μόνο χορούς έχει επιλογές . Τέλος και οι παρέες που επιθυμούν κάτι από , ή όλα , τα ανωτέρω έχουν και εκείνοι επιλογές .

Ο pouranger σας δίδει έναν οδηγό καλής συμπεριφοράς στα στριπ κλαμπς . που ελπίζω να είναι χρήσιμος .
1) Πριν μεταβούμε σε στριπ έχουμε φροντίσει την ατομική μας υγιεινή και καθαριότητα . Πολλά κορίτσια μου έχουν κάνει φρικτά παράπονα στο θέμα αυτό . Εάν μεταβαίνει κάποιος λιγδοειδής και μέσα στην μπίχλα , με οσμή τράγου των οροπεδίων της Κρήτης , να μη περιμένει πολλά , εκτός από το να προσελκύσει απελπισμένες Ρουμάνες τελευταίας διαλογής .

2) Το ότι το στριπτιζάδικο είναι τόπος ανοήτου σπατάλης είναι γνωστό , δεν σημαίνει όμως ότι είναι ο κατάλληλος χώρος για ένα κύριο να κάνει επίδειξη πλούτου , διότι η σχετική επίδειξη και απαρατήρητη περνάει και το μόνο που κερδίζουμε είναι ο χαρακτηρισμός του " λαγού για φάγωμα " . Σκεφθείτε ,ότι εκτός των άλλων , "χαλάτε την πιάτσα " . Ενημερωθείτε για τα στάνταντς του καταστήματος και επιλέξτε . Αλλά άλλη κατανάλωση κάνουμε στον καναπέ , άλλη σε τραπέζι και άλλη στο μπάρ , ή σε σκαμπό . Παντού μπορούμε να περάσουμε ωραία .
3) Έχουμε εισέλθει στο κατάστημα , κατά προτίμηση με παρέα , και έχουμε καθίσει . Θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι εργαζόμενες η μία μετά την άλλη( η παρέλαση αυτή ονοομάζεται γύρα ) . Δεν είναι ανάγκη να προσφέρουμε ποτό στην πρώτη κοπέλα που θα έρθει , αν δεν μας αρέσει , την παρατηρούμε και την κουβεντιάζουμε λίγα λεπτά . Αν δεν μας αρέσει την διώχνουμε , καληνυχτίζοντάς την ευγενικά , δεν είμαστε βάρβαροι και αγενείς . Το κορίτσι κάνει τη δουλειά του , ας μην το πληγώνουμε ( παίζει και αυτό ) , ή κυρίως ας μη διακινδυνεύουμε να μας καλλιαρντέψει σε όλο το μαγαζί ότι είμαστε μαλάκες και να μασ έρχονται μόνο τα μπάζα και οι μπακατέλες όλο το βράδυ .
4) Βρήκαμε παρέα . Καθόμαστε και προσπαθούμε να είμαστε ο εαυτός μας . Κεφάτοι , εύθυμοι και ευγενικοί . Μην λέτε ψέμματα στις στρίπερς , δεν εντυπωσιάζονται έχουν ακούσει μεγαλύτερα . Μην παριστάνετε πράγματα που δεν είστε , έχουν ένα ενστικτώδε lie detector το οποίο ουδέποτε λανθάνει . Προσπαθήστε να περάσετε καλά , δείξτε το στην κοπέλα , δείξτε της ότι τη βρίσκετε ευχάριστη , χαριτωμένη , όμορφη , καλό παρεάκι και δεν φαντάζεστε πως θα σας αποζημιώσει .
5) Μην είστε υπερβολικοί στα κεράσματα , αν διαπιστώσετε ότι η κοπέλα σας μαδάει πιο γρήγορα από όσο αντέχετε , ή πιο άγαρμπα από όσο μπορείτε να δεχτείτε , πείτε το με ωραίο τρόπο , αν συνεχίζει , καληνυχτίζετε την ευγενικά . Θα έρθει άλλη .
6) Μόλις χαλαρώσετε με το κορίτσι εξηγήστε τι ζητάτε , με ωραίο τρόπο . Το κορίτσι θα σας πει τι μπορεί να κάνει . Μη μπαίνετε σε διαπραγματεύσεις . Μη πιέζετε καταστάσεις . Τα κορίτσια δεν έχουν ντροπούλες , κάποια έχουν όρια . Βίζιτα συνήθως δεν κανονίζεται με την πρώτη επίσκεψη . Πρέπει να είναι σίγουρες ότι δεν είστε μπάτσος , ή ανώμαλος . Πρέπει να σας έχουν εμπιστοσύνη . Φραπεδάκι σε άλλα μαγαζιά πάιζει σε άλλα όχι , το ίδιο και προχωρημένοι πριβέ χοροί . Αλλού υπάρχει μόνο ο απλός χορός , ή το table dance αν δεν σας αρέσουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες μη το κουράζετε φύγετε . Υπάρχουν 35 - 40 μαγαζιά στην Αθήνα κάποιο θα είναι του γούστου σας .

7) Έστω ότι φθάσατε σε κάποιο καλό σημείο που επιθυμείτε , προσοχή στα πιασίματα , τα γλωσσόφιλα , τα δάχτυλα σε απόκρυφα σημεία , το γλύψιμο στις ρώγες κ.λπ. Το κορίτσι σας δείχνει που μπορεί να φτάσει και πόσο δεκτικό είναι . Μη υπερβαίνετε τα όρια . Σε όποιον δεν αρέσει , υπάρχει πάντα άλλη κοπέλα , ή άλλο μαγαζί . Να δείχνετε ότι είσαστε το αφεντικό , αλοίμονο αν σας πάρουν τον αέρα , αλλά με την ευγενική , γελαστή πλην όμως απόλυτα κάθετη διάθεση , της ήρεμης δύναμης που σας δίνουν τα χρήματα που σκορπάτε . Ποτέ μη ξεπεράστε όποιο όριο βάλατε . Μην είστε υποχωρητικοί , αλλά μην είστε εριστικοί και γύφτοι . Ο καλός τρόπος είναι πάνω από όλα .

8) Το ότι τα στριπς είναι κωλοχανεία , και οι περισσότερες στρίπερς μεγάλες τσούλες , είναι δεδομένο . Δεν είναι όμως μπορντέλα , ούτε οι στρίπερς πόρνες , με την κλασσική έννοια του όρου , προσοχή στο τι και πως το ζητάτε . Προσοχή στις προσδοκίες με τις οποίες πηγαίνετε . Επίσης υπάρχουν και καλά κορίτσια με τα οποία μπορείς να κάνεις παρέα και να πιεις το ποτό σου χωρίς περιττά άγχη . Εγώ έχω φίλες σε μαγαζιά και περνάω πολύ ωραία μαζί τους , πίνοντας ποτό και μόνο .

9) Στις μεγάλες παρέες , μη τη πέφτετε σε 1-2 κορίτσια ομαδικώς και μη τις ξεφτυλίζετε . Δεν είναι ωραίο και αντρικό . Το θέαμα 3-4 μαντραχαλαίοι , συνήθως συμμέτοχοι σε μπάτσελορ , να έχουν γδυτό ένα ταλαίπωρο πορνίδιο και να το ξεφτυλίζουν , δεν προσθέτει τίποτε στον ανδρισμό μας , είναι μάλλον αηδές και απογοητευτικό .

10 ) Αν κάποιο κορίτσι εκνευριστεί και σας την πεί μην ανταποδίδετε , διώξτε τη . Αν εκτραπεί περαιτέρω ενημερώστε τον υπεύθυνο . Μη δημιουργείτε επεισόδια , είναι επικίνδυνο . Πάντως αν κάποια κοπέλα εκτραπεί , φωνάξτε τον υπεύθυνο και διαμαρτυρηθείτε ευγενικά και χωρίς επεισόδια . Το μαγαζί είναι επιχείρηση , θέλει ευχαριστημένους πελάτες . Το μαγαζί , αναλόγως με την κατανάλωση , και το πταίσμα της εργαζομένης θα επανορθώσει , ή θα κεράσει κάτι , ή θα στείλει κάποιο καλύτερο κορίτσι , ή θα δείξει κατανόηση στο λογαριασμό ( συνήθως κόβοντας το ποσοστό της εργαζομένης ) .

11) Ότι και αν γίνεται μη ασχολείστε με άλλες παρέες και μη σχολιάζετε . Σε αυτούς τους χώρους με υπερκατανάλωση αλκοόλ και παρουσία γυναικών , μπορούν να γίνουν τα απίστευτα . Η γνώμη σας είναι μόνο για σας και για αυτούς που τη διαβάζουν στα blogs και στα sites . Αν κάποιος γίνει εριστικός υποχωρείστε και ενημερώστε το κατάστημα . Σε περίπτωση καβγά μη εμπλακείτε , μη επέβείτε . Υπάρχουν ειδικοί .

12) Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις . Υπάρχουν πάντοτε και άτομα που υπάρχουν για να καταπατούν τους κανόνες και να φτιάχνουν δικούς τους . Κανένας κανόνας δεν είναι αλάθητος . Σε εσάς απομένει να το ανακαλύψετε . Η νύχτα είναι μπροστά σας . Διασκεδάστε ανθρώπινα , με κέφι , σαν κύριοι . Θα περάσετε πολύ καλά , αν αυτή η διασκέδαση σας πάει .

Να θυμάστε , να είστε ο εαυτός σας , να είστε ευγενείς καταδεκτικοί , εύθυμοι , πνευματώδεις κεφάτοι και κύριοι . Θα περνάτε καλά παντού και πάντα .

Δικός Σας
Ρ.