8 Ιουν 2008

Blue Iguana

Darryl Hannah σε μία ταινία που πλησιάζει τον ελληνικό στριπ χώρο .


Μία ωραία νύχτα ( part II )

Φεύγοντας από το κεντρικό καφέ , ο Μάκης τηλεφώνησε να έρθει το αυτοκίνητό τους . Το οδηγούσε συνεργάτης του Μάκη ο οποίος με το κατάλληλο δωράκι ήταν πρόθυμος να τους μεταφέρει . Οι ήρωές μας δεν θέλουν να λένε όχι στο ποτό , αλλά δεν θα έννοιωθαν ευχαριστημένοι με την σύλληψή τους σε κατάσταση μέθης .
Το αυτοκίνητο κατηφόρισε τη Λεωφόρο του Εθνικού Ευεργέτου , παίρνοντας το δρόμο του στριπ. Τότε , όμως ο puranger , έννοιωσε μια ακαταμάχητη επιθυμία να ακούσει λίγο μπουζούκι . Σταμάτησαν σε ένα μπουζουκάδικο , συγγνώμη , αυτά πλέον δεν υπάρχουν . Μπήκαν μέσα , όπου ο μαιτρ παλαιός γνωστός τους τοποθέτησε σε καλό τραπέζι . Η ντίβα του μαγαζιού ανέβηκε σε λίγο στη σκηνή . Δεν ήταν ΠΣΚ και επομένως τα πράγματα ήταν χαλαρά . Η τραγουδιάρα φορούσε ένα φόρεμα που κοπέλα σε στριπ δεν θα φορούσε ποτέ . Σε λίγη ώρα , οι φίλοι μας την είχαν λούσει με λουλούδια και την είχαν βαπτίσει στη σαμπάνια .
Τότε ο Μάκης την κάλεσε κοντά του . Στο επό μενο τραγούδι ο P. έννοιωσε μεγάλη έκπληξη . Η ορχήστρα σταμάτησε για ένα λεπτό . Κατόπιν εισέβαλε στην καρδιά του η γνώριμη αίσθηση που του προκαλούσε μία συγκεκριμένη μουσική φράση , που εδώ αντί για φλάουτο την έπαιξε ένα αμπλαούμπλικο αρμόνιο , που το αντικατέστησε η μελωδία του μποζουκιού , μελωδία που εμπλουτίστηκε που με το στιβαρό , στακάτο ακκόρντο της στο μαγικό ρυθμό των 9/8 , λειτουργώντας σα γέφυρα στο τραγούδι .
Είχε πολύ πλάκα το ντελικάτο τσακλοκούδουνο να προσπαθεί να πει το τραγούδι αυτό , όμως αυτό το τραγούδι του Αντώνη Ρεπάνη είναι αίσθηση , η αίσθηση που βασάνιζε τον Pour. ίσως και καλύτερα , αν το έλεγε η μαγική , βελούδινη φωνή του κυρ Αντώνη μόνο ένα βουνό δεν θα βούρκωνε
" Σβήσε με κυρά μου απ΄ τα δεφτέρια σου
Κι αντε ν΄ ανταμώσεις ξανά τα ταίρια σου .

Στα ώπα ώπα σ΄ειχα και σε ζηλεύανε ΄
να βρούνε τέτοιον άντρα κι΄άλλες γυρεύανε

Δώσε τώρα την καρδιά σου σε άλλο πρόσωπο
και μαζί του τώρα παίξε ρόλο διπρόσωπο .
Σβήσε με κυρά μου απ΄ τα κιτάπια σου
Και μοίραζε όπου θέλεις αλλού τα χάδια σου "

Ο Puranger δεν χόρεψε . Ήταν νωρίς , άλλωστε τέτοια τραγούδια άξιζαν να χορεύονται μόνο στα παλαιά καταστήματα , ένατο , παγκόσμιο , ξημερώματα εκεί που όλοι σέβονταν τη μυσταγωγία της καψούρας χωρίς να σχολιάζουν . Μένοντας βουβοί και σιωπηλοί στο μεγαλείο του άντρα που χορεύει ξορκίζοντας τους δαίμονες .
" Πήγαμε " είπε στο Μάκη . Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στην έξοδο . Στη σκέψη του κυριαρχούσε η μορφή της , το γέλιο της , η μυρουδιά του κορμιού της . Το βλέμμα του είχε σκοτεινιάσει και στα μηνίγγια του είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται το μούδιασμα της μανίας .
" Τί έχουμε μαζί μας ; " ρώτησε το Μάκη . Κάνανε λογαριασμό . Ένα καλό ποσό . " Θα το ξεκάνουμε όλο " συμφώνησαν .
Το αυτοκίνητο μπήκε δεξιά πριν τις Τζιτζιφιές και ανέβηκε προς Αθήνα . Σταμάτησαν σε γνωστό κατάστημα που φέρει το όνομα διαβοήτων Φυλακών του εξωτερικού .
Κατέβηκαν , κοντοστάθηκαν για λίγο . Ο Μάκης έδωσε εντολή για το παρκάρισμα του αυτοκινήτου του . Όταν έφθασαν δεν τους ζήησαν να πληρώσουν είσοδο , στο κατάστημα ένας ευγενέστατος τύπος τους προέτρεψε να τους εγκαταστήσει σε ένα καναπέ .
Πλην όμως οι φίλοι μας κάθησαν στο μπαρ . Παρήγγειλαν μία φιάλη με τα παρελκόμενα και προετοιμάστηκαν για αυτό που επακολούθησε . Εντυπωσιακές κοπέλες , με ψηλά τακούνια και εντυπωσιακό μακιγιάζ , φορώντας λίγο λιγώτερα από τα απολύτως απαραίτητα άρχισαν να τους προσεγγίζουν . Η ιδιότυπη παρέλαση της γύρας .
" Θέλεις παρέα ; " , " Κερνάς ποτό ; " , " Θέλεις χορό ; "
Η κατάσταση συνεχίστηκε για λίγο . Οι φίλοι μας επέλεξαν τη συντροφιά τους . Ήταν ώρα και ζήτησαν να μεταφερθούν σε καναπέ .
Εκεί έγινε η εξήγηση . Τα Κορίτσια θα μοιράζονταν μία ακριβή σαμπάνια . Τα άλλα ποτά όμως θα ήταν πραγματικά . Χαμογελώντας τα κορίτσια δέχτηκαν . Ακολούθησε μία συζήτηση στην Αγγλική την οποία μόνο μία κοπέλα από το πρώην ανατολικό μπλοκ θα μπορούσε να κάνει με έναν Έλληνα . Η κλασσική κουβέντα της νύχτας . Τα κορίτσια ήταν πρόθυμα , τα σόου του μαγαζιού καταπληκτικά , και η ώρα περνούσε .
Το αλκοόλ έφερε τα παρακμιακά χουφτώματα και τα γλωσσόφιλα . Οι ήρωές μας άρχιζαν να νιώθουν να ξυπνά μέσα τους το θηρίο . Το table dance άρχισε . Μαζί και το εκατέρρωθεν παραμύθι .
Ο puranger δεν μπορούσε να μη σκέφτεται εκείνη που του άλλαξε τη ζωή . Ένα κορίτσι από ένα στριπ , που αναστάτωσε τη ζωή του , το πλήγωσε , τον πλήγωσε και στο τέλος ένα βράδυ μετά από ένα αισχρό αλληλοβρίσιμο έννιωσε τη λύτρωση και τον καθαρμό .
Πριβέ χωρούς δεν πήραν . Η νύχτα είσε περάσει αρκετά .
Καιρός να φεύγουμε είπε ο Μάκης . Ήθελε να πάνε σε ένα από τα σκληρά μαγαζιά . Και πήγαν . Τα ίδια και στο μαγαζί αυτό μόλις έσκασε μύτη η αυτοκινητάρα με τον οδηγό .
Τώρα πλέον στο σκληρό μαγαζί επικρατούσε μία όμορφη χαλαρότητα . Οι κοπέλες ήταν μισομεθυσμένες , άλλες χαλαρές γιατί είχαν μαζέψει τις κάρτες του στόχου τους , άλλες άνετες που είδαν τους νέους πελάτες σαν ελπίδα σωτηρίας .
Δεν επαναλαμβάνω τη διαδικασία της γύρας . Εδώ δεν κεράστηκε σαμπάνια . Μόνο ποτά , ίσα - ίσα για να γίνει η εξήγηση . Ο Μάκης πήγε πρώτος στο πριβέ . Ο pouranger έμεινε πίσω . Τον χάλαγε ο φραπές . Το είπε στην κοπέλα . Τον ρώτησε τι ήθελε και της είπε . Το αντίτιμο πληρώθηκε σε κάρτες . Στο πριβέ , λόγω ώρας ήταν μόνοι . Του έκανε ένα καταπληκτικό χορό , έβγαλε το στρινγκ και τριβόταν επάνων του . Τότε εμφανίστηκε η δεύτερη κοπέλα . Έβγαλε αργά και βασανιστικά τα ρούχα της . Όταν η κοπέλα που τριβόταν επάνω του άρχισε να τον ξεκουμπώνει η δεύτερη κοπέλα , άρχισε να τον φιλά στο στόμα . Σε λίγο ένιωθε το τρίψιμο επάνω από το προφυλακτικό . Σε κάποια στιγμή η ειλικρινής εργάτρια γονάτισε και τον πήρε στο στόμα . Τελείωσε ενώ η δεύτερη κοπέλα τον φιλούσε ακόμα .
Τα κορίτσια έφυγαν και εκεί στο χώρο του πριβέ , με τα παντελόνια του κατεβασμένα , αναρωτήθηκε τι κάνει , γιατί βρέθηκε σε αυτή την κατάντια . Κατέβηκε . όταν τελείωσαν τα ποτά οι φίλοι έφυγαν .
Είχε πλέον ξημερώσει . Στη Λεωφόρο τα μαγαζιά σχολούσαν . Έβεπαν τα κορίτσια που χθές τη νύχτα έλαμπαν να βγαινουν . Οι πεταλούδες είχαν γίνει χρυσαλίδες ξανά . Κάποιες από αυτές έδειχναν τρισάθλιες στο φως του αδυσώπητου ξημερώματος . Ούτε για σκάλες δεν θα τις επαιρνες να καθαρίσουν . Μαζεύονταν παρέες να πάρουν τα ταξί για να γλυτώσουν λίγα ευρώ . Άλλες τις φόρτωνε ο γκόμενος , ή ο τυχερός πελάτης που είχε πληρώσει μία περιουσία .
Ο p. ζήτησε από το Μάκη να περάσουν από κάποιο συγκεκριμένο δρόμο . Στην αρχή δεν την είδε ένα σφίξιμο έδεσε την καρδιά του . Τη διέκρινε σε λίγο πιο μακριά . Να φεύγει από το μαγαζί μόνη , αυτή η υπέροχη ψιλόλιγνη κορμοστασιά , το ερωτικό περπάτημα , ο εγωισμός και η αλλαζονεία που άφηναν πίσω τη νύχτα και βυθίζονταν στην ημέρα με μία περηφάνεια , χωρίς ντροπή και δισταγμό για αυτό που έκανε .
Είναι περίεργο , αυτή η κοπέλα ήταν σχεδόν αξιοπρεπής .