10 Ιουν 2008

Αγαπημένες μου Στριπτητζούδες

Αχ εσείς υπέροχα τσουλάκια , που σας λατρεύω , σας ποθώ και σας θαυμάζω


Κάβλα μου μεγάλη που σε βλέπω να πηγαίνεις να πιάσεις δουλειά στα στριπτηζάδικα το βραδάκι με τα πολιτικά σου , απλό κι απέρριτο κορίτσι της διπλανής πόρτας . Που ίσως να μη σε αναγνώριζα αν σε έβλεπα στο δρόμο , αφού μέσα στο μαγαζί μεταμορφώνεσαι . Κάποιες από εσάς , ντυμένες με τα πολιτικά σας δεν θα σας έπαιρνα να καθαρίζετε ούτε το γραφείο μου .


Σας έχω δει αγαπημένες μου να έρχεστε στα μαγαζιά , δύο - δύο , τρεις -τρεις στο ταξί , άλλες σας έχει αφήσει ο γκόμενος , ή ο καλός πελάτης παρακάτω και έρχεστε με τα πόδια . Ποτέ ο γκόμενος , ή ο πελάτης δεν σας αφήνει μπροστά από το κατάστημα .
Κάποιες πηγαίνετε στο μαγαζί νωρίς , να προλάβετε να γραφτείτε πρώτες στη λίστα , να χορέψετε όσο λιγότερο γίνεται στην πίστα και να έχετε καιρό για τη γύρα και τα ποτά . Άλλες πηγαίνετε πιο αργά , μετά την ξεπέτα σε γειτονικό ξενοδοχείο , με τον καλό πελάτη , ή μετά το φαγητό που βγήκατε με τον υποψήφιο καλό πελάτη , δεν σας νοιάζει αν θα χορέψετε περισσότερο , σε λίγο θα καταφτάσει και ο αγαπούλης που θα έρθει από νωρίς και θα σας κάνει μεροκάματο , ή μεγάλη ζημιά , αναλόγως πως πέρασε προηγουμένως και τι ελπίδες θα του ανάψετε για αργότερα , και θα σας ετοιμάσει χαλαρές και ανέμελες για τον πονηρό που θα έρθει αργότερα .


Μου έχετε πει για τα καμαρίνια που επικρατεί χαμός , σε μερικά μαγαζιά δεν έχετε ούτε που να κάτσετε , άλλες αλλάζετε στην κουζίνα , ή στις τουαλέτες , άλλες όρθιες και επικρατεί πανζουρλισμός . Σε λίγο θα έρχονται οι διάφορες εμπόρισσες να σας πουλήσουν κάτι απίθανα σέξι εσώρουχα και μαγιό της δουλειάς , ψεύτικα κοσμήματα , ρούχα , συνήθως δεύτερης σαιζόν από στοκατζήδικα , καλές μάρκες , υποτίθεται επώνυμες , αλλά περασμένης κολεξιόν , πωλήτριες καλλυντικών κ.λπ. Ίσως μερικές αγοράζετε και σεμεδάκια και τραπεζομάντιλα για την προίκα σας .


Η εμποροπανήγυρις λαμβάνει τέλος και είναι ώρα οι κοπέλες να γίνει το καθημερινό θαύμα σας . Να αλλάξετε και να γίνετε τα κορίτσια του στριπ . Άλλες έχετε πολλά ρούχα , οι ντίβες , που έχετε μαζέψει και φοράτε διαφορετικά συνολάκια , πολλές φορές διαφορετικά στην πίστα , διαφορετικά στη γύρα και που τα αλλάζετε 2-3 φορές κάθε βράδυ . Άλλες φοράτε πάντα τα ίδια , στην πίστα , στη γύρα για μήνες .


Είναι όμως αναμφίβολα η ώρα της μαγείας , όταν μεταμορφώνεστε σε στριπτητζούδες . Φοράτε τα ρούχα της δουλειάς , προκλητικά , ξέκωλα , μπότες με τεράστια τακούνια , ακόμα και οι πολύ ψηλές . Προσέχουν το μακιγιάζ τους , τα μαλλιά τους . Είναι έτοιμες . Φαίνονται αυτές που έχουν μέρες να δουλέψουν , θα κατέβουν μόνο με το στριγκάκι . Άλλες περιμένουν έναν καλό πελάτη . Ντύνονται όπως τις επιθυμεί ο πελάτης . Ξέρετε να γίνεστε το συνώνυμο της απόλυτης , της πιο βρομερής και παθιασμένης κάβλας . Το αντικείμενο του ανικανοποίητου . Το κορίτσι που θέλει ο καθένας μας να του κρατήσει παρέα , να του τριφτεί , να του βάλει χέρι , να το ξεσκίσει στο κρεβάτι του .


Τα μαγικά έγιναν και είναι η ώρα που σιγά- σιγά , δειλά - δειλά εμφανίζεστε στη σάλα .
Είναι η ώρα να χαλαρώσετε πριν την επίθεση , σαν τους ποδοσφαιριστές πριν βγουν στο γήπεδο .Κατεβαίνετε στη σάλα και κάθεστε παρέες - παρέες , συνήθως οι κλίκες μεταξύ τους . Κατά διαστήματα διαφορετικές , σχεδόν ποτέ κάθε βράδυ οι ίδιες παρέες . Άλλες θα κάτσετε στο μπαρ , άλλες στους καναπέδες . Ώσπου να έρθουν οι πελάτες, κουτσομπολεύοντας μεταξύ σας .


Πρώτα έχουν σειρά τα φαρμακερά σχόλια για τις ανταγωνίστριες από τις αντίπαλες κλίκες . Όλες έχετε λόγο να ζηλεύετε και να μισείτε η μία την άλλη . Όλες έχετε λόγο να επαίρεστε και να θέλετε να αποδείξετε ότι είστε καλύτερες η μία από την άλλη .
Ναι είναι η στιγμή της ομαδικής ψυχοθεραπείας σας . Και είναι ώρα πλέον να ανεβείτε λίγο .
Θα μιλήσετε για τους γκόμενούς σας ,ίσως και για τους καλούς πελάτες σας , σχεδόν πάντα ψέματα. Η μία φοβάται και ντρέπεται την άλλη. Μα και η άλλη φοβάται και ντρέπεται με τη σειρά της. Και όλες ξέρετε πως σχεδόν καμία δεν λέει την αλήθεια . Καμία φορά όταν πάρετε κάποιο καλό δώρο , ή ακόμη καλύτερα ένα τρυφερό αντικείμενο θα το μάθει όλο το μαγαζί . Είναι ένας μικρός θρίαμβος . Σε κάποια θα στείλω λουλούδια , οι άλλες θα σκάσουν . Πρέπει όμως να συνεχίσει αυτή την αδιέξοδη τακτική του ψέματος . Αλλιώς , δεν πρόκειται να βγει το βράδυ .


Αυτό το ψέμα είναι conditio sine qua non για να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θέλεις για να βγάλεις το μεροκάματό σου .


Μάταια προσπαθείς κουκλάρα μου αγαπημένη , και το ξέρεις . Το ξέρεις και σε καταθλίβει . Το ξέρεις ότι καμία από σας δεν σέβεται πλέον τον εαυτό της . Κι αν στην αρχή σεβόσουν τον εαυτό σου , μετά από τόσα χρόνια στο κοροϊδιλίκι , στη γύμνια , στο παραμύθι , στη βία , στην εκπόρνευση, στην κόκα και το χασισάκι , στο ξύλο , στο φόβο, στο κυνηγητό, στην θολούρα και την καπνούρα , στη διαστροφή και τη λαγνεία , στο ποτό και τον πονοκέφαλο , στην ταπείνωση και το εξευτελισμό , απλά είναι αδύνατο να σέβεσαι τον εαυτό σου .


Μεταξύ σας οι φιλίες είναι λιγοστές. Πραγματικές φιλίες δεν έχετε . Συμμαχίες μερικές φορές και αλληλοϋποστήριξη κάποιες άλλες. Μπήκες παραμπαστή από τις φίλες σου σε φραγκάουα παρέα , θα το ανταποδώσεις . Όπως και το φαγητό που σου έφερε μία άλλη κοπέλα , όταν η γκαντεμιά και η αφραγκία σε καταδίωκε , όταν όλοι οι καλοί σου πελάτες σε είχαν εγκαταλείψει , γιατί έκανες σε όλους πουτανιές .


Μα ο νόμος είναι νόμος . Σε κέρασε ο πελάτης της θα την κεράσει ο δικός σου . Θα της κάνεις μερικές κάρτες την άλλη φορά για να ξεπληρώσεις αυτά που δανείστηκες όταν έφυγες προχτές άφραγκη από το μαγαζί . Το μόνο που σας μένει μωράκια μου στο τέλος είναι η απέραντη μοναξιά , μοναξιά σε όλα τα επίπεδα. Μόνες, εσείς και η υπέροχη κορμάρα σας , ή το τέλειο πρόσωπό σας . Όλες είσαστε σαν τη μητριά της σταχτοπούτας , έτσι που κοιτάζεστε τόσο συχνά στους καθρέφτες . Ο καθρέφτης σας είναι η παρέα σας , η συντροφιά σας , το βάσανό σας , αυτό το σώμα είναι χαρά και κατάρα ίσως να είναι και το μόνο πράγμα για το οποίο εξακολουθείτε να είστε περήφανες.


Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο θα ξοδέψετε αμύθητα ποσά , που τα έχετε βγάλει περνώντας τα ατράβηχτα για να φτιάξετε λίγο το κωλαράκι σας , να βάλετε σιλικόνη στο βυζί σας , να διορθώσετε κάτι ανεπαίσθητες ραγάδες .


Μα η μεγάλη ώρα έφτασε . Είναι η ώρα που θα πιείτε το πρώτο ποτό σας και ανάβετε τσιγάρο - όσες καπνίζετε . Είναι η ώρα που απαιτείτε να σας στείλω το sms για καλή τύχη . Οι πελάτες έρχονται σιγά σιγά. Και τότε μωρά μου αρχίζετε τη γύρα .
Θα με δεις καβλίτσα μου και θα έρθεις κοντά μου λέγοντας συνεχώς τα ίδια , τα ίδια σε κάθε τέτοιο μαγαζί , τα ίδια εδώ και χρόνια .


" Θέλεις παρέα ; "
" Θέλεις χορό;"
" Θα σε κάνω να καυλώσεις , θα σε κάνω να χύνεις ;"
" Θέλεις σπέσιαλ 10 κάρτες;"
" Θα κεράσεις ένα ποτό να μιλήσουμε;"
" Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καυλιάρα είμαι..."
" Μα τι θες εσύ εδώ, τόσο όμορφος άντρας;"


Και άλλες παρόμοιες φράσεις . Φράσεις κλισέ .
Μου μιλάς με σπαστά ελληνικά με βαριά προφορά . Πόσες φορές και σε πόσους θα τα ξαναπείς όλη τη νύχτα . Τι θα ακούσεις από μένα όλη νύχτα . Άλλες φορές θα σου πω τα παραμύθια , όταν σε δω να ψήνεσαι για βιζιτούλα . Θα σου πω τις διαστροφές μου που φοβάμαι να πω ακόμα και στον παπά . Στις μαύρες μου και στο μεθύσι μου θα σου πω ίσως κάτι από την ιστορία μου . Θα θέλω πολλά . Θα δίνεις όσο το δυνατό πιο λίγα .Θα θέλω να σε κερνάω πραγματικά ποτά . Θα θέλεις να πίνεις πορτοκαλαδίτσα . Σήμερα είσαι εσύ που θεριεύεις τη λαγνεία μου . Θέλω να σε πιπώσω με 20 ευρώ . Θέλεις να μου πάρεις τα σώβρακα .


Και αυτά θα τα κάνεις για ώρες . Ζητιανιά για την πολύτιμη κάρτα . Θα κολλήσεις πάνω μου , θα μυρίζω το φτηνό άρωμά σου , το βαρύ αποσμητικό σου . Θα νιώσεις τα δάχτυλά μου στο κορμί σου, στα μπουτάκια , στην κοιλίτσα , στα βυζάκια , στο μουνάκι πάνω από το στριγκάκι , στο κωλαράκι σου . Θα τρίβεσαι πάνω μου , στο τραπέζι , στον απλό χορό , στο χορό στο τραπέζι στο πριβέ. Θα μου πεις ίσως την ιστορία της ζωής σου . Θα με καυλώνεις λέγοντας ιστορίες , δείχνοντάς μου πως ξυρίζεις το μουνάκι σου , δείχνοντας μου το κωλαράκι σου .

Μπορεί να θέλω γλωσσόφιλα , ή άλλα περίεργα . Πόδια , γλυφομούνια . Θα μου τα δώσεις στο πριβέ .Καμία φορά ίσως καυλώνεις και συ . Σε έχω πετύχει να μουσκεύεις πολλές φορές . Θα νιώσεις τα χέρια μου να οργώνουν τα απόκρυφά σου . Θα μου τον παίξεις στο τέλος . Στο πριβέ , στο νταρκ ρουμ , ακόμα και στα μουλωχτά , κάτω από το τραπέζι, στη σάλα , στα μαγαζιά "που ντεν αφήνει ου αφεντικός ... " . Σε εκείνα που αφήνει θα με τελειώσεις , κάποτε και με μία πίπα . Ίσως , πάλι , και να μη γίνει τίποτα . Ίσως πρέπει να μου αφήσεις σήμερα ανικανοποίητη την κάβλα μου , για να έρθω και την άλλη φορά . Ίσως γιατί είμαι ο τύπος που δεν θέλει τέτοια δημόσια , ίσως γιατί σέβομαι ακόμη και τις πουτάνες .


Και θα μετράς σχολαστικά τις κάρτες σου βάζοντάς τες στο μικρό τσαντάκι σου , όταν σου παραγγέλνω ποτό , όταν πηγαίνουμε για χορό , μετά το χορό , μετά το φραπέ . Για αυτές τα κάνεις όλα . Και ταυτόχρονα κάνεις πολλαπλασιασμό . Πόσα μάζεψες , παίρνοντας 3-4 ευρώ στην κάθε κάρτα .


Κάποτε θα καταφέρω να ξεκολλήσω . Θα με φιλήσεις και θα φύγω . Άλλοτε με το τηλέφωνό σου . Άλλοτε με κανονισμένη βιζιτούλα . Άλλοτε με θυμό , γιατί τα κατάφερα σήμερα και πήρα ότι ήθελα και μου έφαγες λίγα . Άλλοτε γιατί είμαι ο καλός σου πελάτης που σήμερα σου άφησε λίγα αφήνοντάς σε " εκτεθειμένη " στην κοροϊδία που θα σου κάνουν οι αντίπαλες . Άλλες φορές επειδή μου άρεσες και κάνεις καλή παρέα θα κλείσουμε ραντεβού για φαγητό , σινεμά , καφέ , ποτό .


Μετά θα πιείς την τελευταία γουλιά , από τη σαμπάνια σου , αν με κατάφερες να σε κεράσω σαμπάνια και θα ριχτείς ξανά στον αγώνα .


" Θέλεις παρέα ; "
" Θέλεις χορό;"
" Θα σε κάνω να καυλώσεις , θα σε κάνω να χύνεις ;"
" Θέλεις σπέσιαλ 10 κάρτες;"
" Θα κεράσεις ένα ποτό να μιλήσουμε;"
" Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καυλιάρα είμαι..."
" Μα τι θες εσύ εδώ, τόσο όμορφος άντρας;"


Και έτσι θα πάει μέχρι το πρωί αν δεν σε έχω φορτώσει νωρίτερα . Ή αν δεν έχει φύγει άφραγκη , κουρασμένη , άρρωστη , απελπισμένη και θυμωμένη . Και όταν κλείσετε ουρά στο ταμείο, θα πληρωθείτε τις κάρτες σας .Luna Park , καζίνο , στριπτηζάδικα . Κάποιες φορές θα είναι μεροκαματάκι , άλλες 300, 400 ή 500 ευρώ μερικές φορές περισσότερα . Είναι η ώρα που θριαμβεύτρια της βραδιάς θα κάνεις το κομμάτι σου στις άλλες , που σήμερα θα σε μισούν αφόρητα , όχι για τα λίγα ευρούλια της διαφοράς , αλλά γιατί ήσουν η νικήτρια . Αύριο θα τις μισείς εσύ .


Θα βάλεις τα πολιτικά σου και θα ανέβεις στα καμαρίνια. Θα φορέσεις τα ηλίθια ημιπροκλητικά , ημιβολικά , ημισέξυ , ημισεμνά ρούχα σου , θα βάλεις και το αθλητικό σου παπουτσάκι . Και θα εξαφανιστείς από το μαγαζί . Άλλες φορές θα πας για φαγητό , άλλες θα σε φορτώσει ο γκόμενος , ή ο πελάτης , για το σπίτι , ή το ξενοδοχείο ανάλογα .


Κάποτε θα μείνεις μόνη , θα πέσεις για ύπνο να ξεκουραστείς να ανακουφιστείς για τη νύχτα που πέρασε και να πάρεις δύναμη για την επόμενη νύχτα . Και μέσα σου θα νιώθεις πάντα τη μοναξιά .


Και μια αγωνία θα σε τρώει .


Μη βρεθεί κανείς να σε πει πουτάνα μωρό μου .


Καληνύχτα σε σένα . Καλημέρα σε μένα .


Σε φιλώ και πάω για δουλειά .


Θα σε σκέφτομαι και σήμερα όλη μέρα


Ρ.