23 Σεπ 2008

ME ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΝΤΟΥ


Ενώ προσπαθούσα να συγκεντρωθώ για να γράψω για τους φιλότεκνους αναγνώστες του ιστολογίου μου την άποψή μου για το θέμα « πηδάνε οι μπράβοι τις στριπτητζούδες ? » , γνωρίζετε , όσοι παρακολουθείτε τις ανταποκρίσεις μου στο bourdela.com , ότι είχα το κακό συναπάντημα με την τρελή στρουμφοπαρέα σε γνωστό strip club των Αθηνών . Εν ολίγοις , οι όργανοι μου χάλασαν τη διασκέδαση . Κάτι που όποιος το κάνει κατατάσσεται αυτομάτως στους εχθρούς μου ! …
Λαμβάνοντας αφορμή από το ζήτημα τούτο θα σας πω ορισμένα πράγματα που πάντα ήθελα να πω .


Ακούστε , ούτε εγώ είμαι άγγελος , ούτε τα κορίτσια που δουλεύουν στα στριπ είναι του κατηχητικού . Επίσης , δεν έχω κανένα πρόβλημα με την επιβολή του νόμου , όταν , όμως , ο νόμος είναι για όλους .
Και τέλος ξέρω ότι υπάρχει μία άτυπη συμφωνία κυρίων στη νύχτα ότι κανείς δεν φορτώνεται στον άλλο Παρασκευές και Σάββατα .
Λοιπόν , όσοι παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις μου στο bourdela.com , ξέρετε , ότι μισώ τη βαρβαρότητα . Κυρίως μισώ τη νοοτροπία του τσάμπα μάγκα με τη στολή .
Όταν είναι έξω ακόμα ο Ηγούμενος Εφραίμ και οι συν αυτώ , ευγενείς και ευλαβείς προσκυνηταί , οι οποίοι εκ της ευλαβείας τους προσπορίζονται τον άρτο τον επιούσιο ( λέγε με πολλά εκατομμύρια ευρούλια ) δεν δέχομαι ότι πρέπει να σηκώσει το σταυρό της κοινωνίας μας το κοριτσάκι , ( ή λιγώτερο κοριτσάκι ) , που βγάζει τα ρουχαλάκια του προς τέρψιν των στριποφίλ , επειδή δεν έχει τα σωστά χαρτιά .
Και μάλιστα όταν η εργαζόμενη αυτή ό,τι βγάζει το βγάζει με ζόρι , ακούγοντας την ιστορία του κάθε μαλάκα ( εμένα , εσένα , του διπλανού ) που θέλει να τη γαμήσει για μηδέν λεφτά επειδή είναι Greek μάγκας , που θέλει φραπέδες , πίπες κ.λπ. . Που αναγκάζεται να πληρώνει χιλιάδες ευρώ στον κάθε επιτήδειο για «χαρτιά της » , ή να δίνει στον κάθε σιχαμένο άλλα ανταλλάγματα.
Αυτό επίσης που είναι απαράδεκτο είναι ο έλεγχος εκτός του μαγαζιού , όταν το κοριτσάκι είναι στην καλύτερη περίπτωση ημίγυμνο . Έλεος ρε πούστη. Αυτός είναι ο νόμος ? Διότι τότε εγώ είμαι με τον παράνομο ! Αν δηλαδή ο έλεγχος γίνει εντός του καταστήματος τι πειράζει ? Χωρίς τη δημόσια διαπόμπευση του ελεγχομένου , ο οποίος μπορεί να είναι και απολύτως εν τάξει , όταν τα χαρτιά του είναι εν τάξει .
Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να πατάξουμε την εγκληματικότητα , το οργανωμένο έγκλημα , τα ναρκωτικά , τα όπλα , την πορνεία , τη φοροδιαφυγή . Πλην όμως , πιάστε και κανένα χοντρό ψάρι , όχι την μαύρη πόρνη της Σωκράτους , τη στριπτητζού , το βαποράκι , κανένα ψιλονταβατζάκο κ.λπ.
Κάποτε ρε μάγκες σε ένα βράδυ πιάσατε 45 νονούς ( και ονόματα ) , οι 44 ήταν έξω εντός ολίγων μηνών .
Για πιάστε ρε μάγκες τους μεγαλοκομπιναδόρους , τα αδελφοξαδελφοκούμπαρα του περιβάλοντος των κατά καιρούς νεμομένων τους θώκους της εξουσίας . Που πριν λίγο δεν είχαν δεύτερο παντελόνι και τώρα έχουν αμύθητες περιουσίες !
Τα μεγαλολαμόγια που πριν 4-5 χρόνια δεν τους έβρισκες πεντοχίλιαρο , ακόμη και να τους γύριζες ανάποδα , και τώρα είναι Διοικητές σε Οργανισμούς με δεκαπεντάρες χιλιάδες μισθούς μηνιαίως ο καθένας , με ώρες πτήσης σε εργασία έως και μηδενική .
Και αν θέλετε να κυνηγήσετε το μαύρο χρήμα . Που σήμερα πια στα ποσά της εγκληματικής δραστηριότητας δεν είναι μαύρο .
Και νομιμοποιήστε τα πάντα . Να μη φτάνει να χρειάζεται προστασία ο καθένας για να κάνει τη δουλίτσα του , εγώ στον έφορο , εσύ στην αγορανομία , ο άλλος στο νονό , ο νονός στο μπάτσο κ.λπ.
Έτσι και αλλιώς ένα απέραντο μπουρδέλο είμαστε .
Κοιτάχτε οι κυβερνώντες να ξαναθυμηθήτε τι είναι το παντελόνι και τι έπεται για αυτόν που το φοράει . Κι όποιος τιμάει το παντελόνι του , τιμάει και το περιεχόμενό του . Γιατί διαφορετικά το περιεχόμενο δεν έχει νόημα . Λίγο πολύ όλοι μπορούνε να γαμήσουνε . Ποιος έχει αρχίδια μετράει .
Γιατί εγώ τα αρχίδια τα είδα να τα έχουν τα κοριτσάκια που ντυθήκανε και πήγαν στο Αυτόφωρο !
Και λεβεντόπαιδα κύριοι κύριοι όργανοι , η επιβολή του νόμου δεν εξαρτάται από το αν θα θυμίζετε τον Παττακό στη συμπεριφορά . Ας είστε και λίγο καθαροί , ευπρεπείς , ευγενικοί και συμμαζεμένοι .
Κανείς ποτέ δε φοβήθηκε το μαντρόσκυλο , το έλυσε το πρόβλημά του με μια μαγκούρα . Την ήρεμη δύναμη που παραλύει φοβόμαστε όλοι .

ΑΙΝΤΕ ΓΕΙΑ