1 Αυγ 2009

Μια Κυρία στα Σωληνουργεία

Ξέρετε ότι δε βγαίνω !
Ευχαριστώ όμως το φίλο του Blog Ελoγιμώτατο κο Ανδρέα , ο οποίος μας απέστειλε ανταπόκριση για τα προσφάτως διατρέξαντα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος , έναντι του μπουζουκάδικου του Βέρτη .

Δεν δύναμαι να πιστεύσω το αληθές των γεγονότων !
Πλην όμως διακρίνοντας μια γλαφυρότητα στην περιγραφή , σας παραθέτω την ανταπόκριση , για λόγους τάξεως και δεοντολογίας , κρατώντας επιφυλάξεις , και προς εξαγωγή συμπερασμάτων .

(Σ.Σ. Παρακαλώ συγχωρήσατε την μεγαλομανία του Ανδρέα , να ομιλεί για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο , όπως ο Καίσαρ . Δεν είναι σεμνός και ταπεινός όπως ο Θείος Πουρούλης )

Από νωρίς ο Αντρέας μίλαγε με τον τρελαμένο Ιταλό .
Ο Ιταλός του εξηγούσε πως και γιατί απεφάσισε να γίνει ο μοντέρνος Ιερολοχίτης , ο Νέος Σακρατίφ , ο Πειρατής του Αιγαίου , που με το 15μετρο κουρσάρικό του και την άπαιχτη τσούρμα του θα μεταβεί να κουρσέψει τη νήσο της Κοπανιστής και του Κουλουριού για να εκδικηθεί όσους τον περιέπαιξαν .

Τότε πήρε τηλέφωνο ο Μανόλης , ο οποίος του ζήτησε τη συνδρομή του .
Η φίλη τους η Ρούλα , λέμε τώρα , αφού στη νύχτα όλοι πρέπει να έχουν ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Πάτρικ , Μοντέστα , Τρέησυ , Τρίξι κ.λπ. , ήθελε να πάει σε στριπτητζάδικο .

Ο Αντρέας έμεινε άφωνος . Καλά ο Πεταλούδας και ο Μανόλης τέτοια πράγματα . Οι κορυφές της αποιοτικότητας ! Οι καλύτεροι μαθητές του Σενσέι Θρούλη που είχαν περάσει επιτυχώς και από το διαλογισμό του Τάο του Τριαξονικού ?

Κουφάθηκε ελαφρώς ο Αντρέας .
Τεσπά ας το δούμε και αυτό !

Σημείο Συγκεντρώσεως το γνωστό Αποστακτήριο του Ελληνικού Moonshine . Ο θείος Αντρέας , επειδή έπρεπε να περάσει και μια ελαφρά πομάδα , διότι είναι και εκείνα τα ρημάδια τα άσπρα στίγματα στην επιδερμίδα λόγω ηλικίας , άργησε λίγο .

Βρήκε τον Παναγή και το Μανόλη να εξηγούν στη Ρούλα , να της εξηγούν τα μυστικά του επαγγέλματός τους . Πως ο Παναγής με ινδιάνικα τεχνάσματα ακινητοποιεί και συλλαμβάνει επικίνδυνους κροταλίες , τους ο ποίους στη συνέχεια μεταπωλεί ο Μανόλης . Ο Αντρέας δεν είπε τίποτα , του έφτανε η προμήθεια από το Εμπόριο του Μανόλη .

Αλλά θα πρέπει να σταθούμε στη Ρούλα . Η Ρούλα είναι μια κλασσική Ελληνίδα , και όχι Ελεεινίδα killer lady . Κομψή , αεράτη , με τις ματάρες της , το μαλλί το ξανθό το μακρύ και μία όμορφη τρέλλα . Θεωρητική γκόμενα !
Ελληνίδα βέβαια και άνω των 24 , αλλά εν τάξει με λίγη εκπαίδευση θα μπορούσε να διαπρέψει στο σουλήνα , διότι το κάτι της ποτατζούς το έχει , και να ξέρει ότι το θέμα μπορεί και τώρα να το εξασκήσει . Αρκείται όμως σε γήινες δραστηριότητες !
Πάντως αξίζει !

Και σαν επικουρικό μέλος του κύκλου των Πεφωτισμένων μπορούσε να σταθεί .

Η Ρούλα λοιπόν εξεδήλωσε την επιθυμία να πάει σε σωληνάδικο .
Ο Μανόλης αφού κλώτσησε διακριτικά τον Παναγή που ήθελε να την πάει προς το Παγκράτι . ( έ ρε γλεεεεεεεντια , που θα λεγες και εσύ καμπόυρη σύντροφε των παιδικών μου χρόνων ) . Πρότεινε το BABY GOLD . Ο Αντρέας συγκατένευσε . Ε όπως και να το κάνουμε στα 80's όταν σε ξεκινάγανε για ντίσκο στη Μπαρμπαρέλλα σε πηγαίνανε .

Η Ρούλα ζήτησε λεπτομέρειες , αλλά δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται , ιδίως στην προοπτική να της κάνει τζιβελόφραπα καμμιά από τις γνωστές , ή το χειρότερο φραπέ ένα λαδωμένο άτριχο αγόρι με στριγκάκι .

Ζήτησε από μόνη της το ΒΑΒΥ Ο . Ρώτησε και διακριτικά , αν η 150άρα που είχε πάνω της ήταν αρκετή .
( Προφανώς παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες του ιταλογερμανικού ντουέτου Μαρκο - Ντιέγκο , η οποίοι θεωρούν προσωπική προσβολή να μεταβούν σε ίδρυμα και να μη καταθέσουν συμβολικώς έστω μια 500άρα )

Αφού της εξηγήθηκε ότι με 500 Χ 4 αγοράζει κανείς πόντους στο συγκεκριμένο κατάστημα και μετά χρειάζεται λεωφορειάκι να φορτώσει , Η Ρούλα επείσθη πως δεν χρειαζόταν να επισκεφθεί ΑΤΜ .

Μετέβησαν λοιπόν σε δύο ομάδες . Στο δρόμο ο Αντρέας θυμήθηκε ότι σε στιγμή ευφορίας , είχε προτείνει σε εργαζομένη του καταστήματος συνεύρεση τριαδική με κοπέλα επιλογής της . Η πουτή , προφανώς για να τον ξεφορτωθεί , πρότεινε τη σύντροφο του Αντρέα , και ο Αντρέας της είπε ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί με τη σύντροφό του στο κατάστημα να κανονίσουν τις λεπτομέρειες .
Τώρα πως το έλεγε αυτό στους άλλους , και το κυριότερο , πως το λες στη Ρούλα ?

Μπαίνοντας στο κατάστημα ο θυρωρός , που προσπαθούσε να απαγορεύσει την είσοδο σε εμφανώς σουρωμένο Πακιστανό συναθλητή , κόντεψε να πάθει νταράκουλο . Αυτοί οι τρείς με γυναίκα παρέα ?
Πάει χάλασε ο κόσμος !
Λίγο έλλειψε να τηλεφωνήσει στο Σενσέι Θρούλη να επέμβει με τον φοβερό παλαιστή ακόλουθό του !

Τέλος πάντων τρέμοντας , έδωσε 4 εισιτήρια , ενώ από την ταραχή του έδωσε εικοσάρικο ρέστα από 50άρικο .

Ακολούθως οι ευγενείς περιποιηταί του καταστήματος , άναυδοι μα προσηνείς , οδήγησαν την παρέα στο θεωρείο . Παρέθεσαν τα ποτά την στιγμή που η εντυπωσιακή μεταγραφή από το Χρυσό Μωρό , που όπως εξηγήθηκε στη Ρούλα δεν είναι τράβελος , έκανε τον σωληνικό αθώο χορό της . Χτυπώντας με μανία την ψηλή μπότα στο δάπεδο της πίστας μετά από αστραπιαία κατάβαση από την κορυφή του σωλήνα , κατάβαση την ταχύτητα της οποίας θα ζήλευε έμπειρος πυροσβέστης σε συναγερμό . Αφού , οι κύριοι βεβαιώθηκαν ότι έλειπε η Επιστήμη και η Ρούλα ήτο ασφαλής , άρχισαν να διερωτώνται , γιατί οι φίλες τους περνούσαν μαγκωμένες , κάνοντας ότι δεν τους ξέρουν .

Την ερώτηση αυτή έθεσε και η Ρούλα , η οποία έχει ξεκοκαλίσει όλα τα σχετικά αναγνώσματα , με τη φράση « εδώ γύρα δεν έχει» , ενώ την σχετική κατάσταση ο Παναγής και ο Μανόλης απέδωσαν στην έμφυτο αιδημοσύνη των γυναικών - καλλιτεχνών . Ο Αντρέας σφύριζε κλέφτικα .

Πρώτη τολμηρή εμφανίστηκε η χαριτωμένη κυρία από την Καλαμάτα , η οποία χαιρέτησε τον Αντρέα , ενώ πρόσφερε τα υπέροχα σοκολατένια οπίσθιά της στο Μανόλη να τα μαλάξει , ευκαιρία , που υποτιθέμενος αντι - μαυροβούνιος δεν άφησε να πάει χαμένη .

Ρώτησε βέβαια τον Αντρέα διακριτικά , "το lady ? " φίλη μας μωρέ , δεν επείσθη όμως και απεχώρησε . Ο Κροκόδειλος του Αντρέα , πεινασμένος έκοβε βόλτες , αλλά δεν πλησίαζε .

Σε κάποια στιγμή ο Συντονιστής του καταστήματος , τη στιγμή που η Ρούλα παρακολουθούσε το δρώμενο , έκλεισε το μάτι στον Αντρέα , κάνοντας νεύμα ερωτηματικό , δι κλίσεως της κεφαλής , προς τη Ρούλα . Ακολούθησε νευμα της δεξιάς χειρός του Αντρέα , νεύμα κυματοειδές δηλώνοντας ουδετερότητα , και η φράση φίλη μας , σιγανά και ψιθυριστά , φράση που έμπειρος περιποιητής διάβασε στα χείλια του Αντρέα όπως οι πράκτορες σε κατασκοπικά έργα . Και άλλαξε η Ατμόσφαιρα . Κατέφθασε ο κροκόδειλος του Αντρέα . Διότι η δειλία δειλία , αλλά το κυνήγι της κάρτας αδυσώπητο !

Το lady το κοπέλα σου ? Ναι μωρέ την έφερα να σε γνωρίσει ! for partouza ? ναι καμάρι μου ! ωραίο girl μου αρέσει !but no partouza . Γιατί μωρό μου ? Η Ρούλα δεν καταλάβαινε και γέλαγε , συμπεριφορά που ο κροκόδειλος υπέλαβε ως συγκατανευση ! No lesbian είπε , ναι μωρε αλλά άμα είναι και αγόρι μαζί δεν είναι lesbian . Θέλεις να την πάρεις πριβέ να γνωριστείτε , ή να της κάνει ένα χορό ? Υes but no fingers μουνί μου . Ε καημένη και τι πριβέ θα της κάνεις ? No lesbian !
O Μανόλο , που κατάλαβε τί παιζόταν έκανε νεύμα να δοθεί τέλος στην πλάκα , και εδόθησαν εξηγήσεις . Η πουτή με μεγάλη ανακούφιση , συστήθηκε στη Ρούλα , τη φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα , και πιάσανε μια μικρή γυναικοκουβέντα ! Προφανώς δεν την ενημέρωσε για τα διατρέξαντα για να φυλάει και τον κώλο της .

Στη σκηνή ανέβηκαν οι πειρατίνες , ενώ η καλαματιανή μάυρη μάμπα επετέθη από πίσω στον Παναγή , κάνοντάς του μασάζ στον αυχένα . Ο Παναγής την επεβράβευσε με ποτάκι , και ακολούθως η ευγνώμων Καλαματιανιά , ίππευσε τον Παναγή , κουνώντας σε φρενήρη ρυθμό τα υπέροχα οπίσθιά της προσφέροντας του τα (εντός στηθοδέσμου ) στήθη της και λιώνοντας τον αυχένα του , υπό το γωνιώδες βλέμμα της Ρούλας , η οποία επιτηρούσε παρατηρώντας ασκαρδαμυκτί .

Εκείνη τη στιγμή η συνοδός του Αντρέα , άρχισε να εξηγεί σε σουρρεαλιστική διάλεκτο Αλβανοελληνικών και Αγγλικής των αποικιών τεχνικές λεπτομέρειες για το σόου που έκαναν οι πειρατίνες , λέγοντάς τις ότι η κοπέλα από το αιδοίον της οποίας εξεβάλλοντο δεκάδες σημαιάκια , Don't has loose μουνί ( μπατσίζοντας χαϊδευτικώς τον Αντρέα , που έκανε αυτή την αγενή παρατήρηση ) , αλλά they put the flags in a μεγκάλος καπότα like a normal dick δείχνοντας περιγραφικώς με το χέρι το μήκος .
Η Ρούλα δεν είχε άλλες απορίες . Και παρηκολούθησε την αφεντικίνα πειρατίνα να συνουσιάζεται με την υποτακτική παρτενέρ της με στραπ ον σε διάφορες ακροβατικές στάσεις .

Ο Παναγής χόρτασε από μασάζ και απέπεμψε την κορασίδα , ενώ ο Μανόλο κάλεσε μέσω του Ανρδέα ξανθιά πεταχτούλα καλονή με θρασύτατο κωλίδι , η οποία καίτοι προσήγγισε διστακτικά , ακλουθώντας το λέιζερ του συντονιστή , παρεδόθη στη γοητεία του Μανόλη , τον άρχισε σε περιπαθή γλωσσίδια , και τον παρέλαβε για να τον οδηγήσει σε ένα περιπαθές ατελείωτο πριβέ . Την ίδια ώρα , ο Παναγής εντόπισε Ρουμάνα . Ε κι άλλοι έχουν έφεση στις Ρουμάνες , αλλά ο Παναγής δεν παίζεται ! Γνωρίζει και την ευγενή διάλεκτο του Νικολάε Τσαουσέσκου , και την τρέλανε τη γκομενίτσα .

Αλλά , φευ η κυρία απήλθε να φέρει τα τσιγάρα της ενώ ο Μανωλάκης βρισκόταν στο πριβέ . Η Ρούλα ρώτησε για το μέρος , και ο κροκόδειλος προσφέρθηκε να την πάει . Ευγενής χειρονομία , αφού την προφύλαξε από την διπλανή πόρτα , την ανδρική . Ο Παναγής σηκώθηκε να απαντήσει σε ένα «επείγον τηλεφώνημα» . Ετσι ο Αντρέας ευρέθη προσπαθώντας να εξηγήσει στο ξανθό κοντοπούτανο από το Γιάσι ότι το παιντί της ντεν εφυγκε !

Ευτυχώς η παρέα επέστρεψε . Ενώ μετά αρκετή ώρα ευρέθη σε απαρτία, αφού επέστρεψε ο Μανόλης με ένα τεράστιο χαμόγελο .

Κατόπιν ο Παναγής ασχολήθηκε με ένα ναζιάρικο μωρό από τη Ρουσσίγια . (Καλά αυτός ο κερατάς , δεν είναι λίγο μικρός για να έχει τελειώσει την ΚΟΥΤΒ , μάλλον σπούδασε στο Λεμονόσωφ , δεν εξηγείται αλλιώς ) .

Εκείνη τη στιγμή . Η Ρούλα ρωτούσε τον Αντρέα γιατί ο Μανόλης και η Καλαματιανιά παίζανε τσιμπιές και μπατσάκια ! Ο κροκόδειλος προσφέρθηκε να εξηγήσει .

Η βραδυά κύλησε σε αυτούς τους ρυθμούς έως τις 4.30 . Η Ρούλα απεχώρησε , ενώ ο ευγενής Μανόλης , την έβαλε σε ταξί , στιγμή που εξεμεταλλέυθη ο αντρέας για να απολάυσει ένα αγχωμένο , ταραπεζάτο , μουλωχτό φραπεδάκι άνευ αφρογάλου . Ενώ ο Μανόλης τακτοποιούσε το λαγαριασμό του για να μεταβεί επειγόντος δε μια σημαντική εργασία στην No man's Land των παρυφών του Αρδηττού .

Ε μετά έφυγαν και ο Μανόλης και ο Αντρέας .

Έλαβον Ανδρέας 3 σφηνάκια , Παναγής 3 και 2 πριβέ , Μανόλης 1 σφηνάκι και ένα πριβέ όλα τα λεφτά .

Η δε Ρούλα ...
Α η Ρούλα .
Οι Ρούλα κύριοι έκανε ένα φοβερό ροστεράκι , ανάλογο του καθηγητού Dr. Vasos , όπου προέβη και σε σχετικό outing των λαμόγιων συνοδών της .

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες , αναφέρουν ότι η Ρούλα θα επανακάμψει συντόμως . Σε ποιοτικό κατάστημα αυτή τη φορά !

Ταύτα και μένω

Για την αντιγραφή

Ο θείος Πουρούλης !