18 Φεβ 2009

Pur ... μύθος , ή ο vitsi με σκιαγραφεί !

Σε  αποκλειστικότητα   ο  Βίτσι  με  σκιαγραφεί !

Τον  ευχαριστώ

Μην  ξεχνάτε  να  τον  επισκέπτεσθε  στο blog  του http://www. vitsithegreekzorba.blogspot.com/

clip_image002

 

To όνομα του μύθος και μη υπαρκτή πραγματικότητα για όλους. Άλλωστε όπως σε όλους του μεγάλους άνδρες κρύβεται ένα μυστήριο γύρω από αυτούς έτσι και για εκείνον το πραγματικό όνομα του ήταν απόρρητο. Στη πιάτσα συστήνεται με το κωδικό όνομα Purager. Τι είναι όμως πραγματικά ο Purager; Ένας μύθος που ζει ανάμεσα μας, το απόλυτο είδωλο για τους νέους, ένας γητευτής της νύχτας;

Γύρω στα 62, διοπτροφόρος, καλοστεκούμενος και πολύ γοητευτικός για την ηλικία του και με άγνωστη οικογενειακή ζωή. Έχει φάει με το κουτάλι όλα τα στριπτιτζάδικα της Αθήνας. Στη πιάτσα θεωρείται ως ο μεγαλύτερος κυνηγός νέων φυντανιών και νέων φραππεδο-ταλέντων. Στο παλμαρέ του έχει τις περισσότερες φορτωτικές στην ιστορία της νυχτερινής strip-Αθήνας. Είχε όμως ένα τεράστιο πρόβλημα:

Όπως ο Δράκουλα δε μπορεί χωρίς αίμα, όπως η πριγκίπισσα του σκότους Bathory Area δε μπορεί να αναπνεύσει χωρίς να κάνει το μπάνιο της σε αίμα παρθένων κοριτσιών, έτσι και αυτός πάσχει από μία εξίσου σοβαρή πάθηση. Πριν μερικά χρόνια, ήταν ένα βήμα πριν τη καταστροφή, προσωπικά και επαγγελματικά. Ο ψυχίατρος του μετά από μελέτες πρωτόγνωρες για τα ιατρικά χρονικά του σύστησε αντί για αντιβίωση, ότι για να μπορέσει να συνεχίζει τη ζωή του θα πρέπει επιτακτικά, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα να αγγίζει, να γεύεται και να ξεζουμίζει (η καλύτερα να ΤΟΝ ξεζουμίζει) φρέσκα γυναικεία σάρκα stripper. Ειδική προτίμηση θα πρέπει να δείχνει στις μελαψές stripper καθώς το κορμί τους περιέχουν περισσότερα ιατροφαρμακευτικά συστατικά.

Από τότε μη θέλοντας να αθετήσει την υπόσχεση προς τον γιατρό του αλλά κυρίως στον εαυτό του, το λιγότερο δυο φορές την εβδομάδα επισκέπτεται ευαγές ίδρυμα, προκειμένου να ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή του.

Για ένα ακόμα βράδυ λοιπόν ήταν παρών, σε γνωστό ίδρυμα της Λ. Συγγρού. Μπαίνοντας στο μαγαζί όλοι τον χαιρέτησαν κάνοντας του βαθιά υπόκλιση. Δε θα μπορούσαν άλλωστε να υποδεχτούν ένα μεγάλο μύθο με διαφορετικό τρόπο. Κάθεται πάντα στο ίδιο τραπέζι, στο οποίο τιμής ένεκεν όταν απουσιάζει δε τολμάει κανένας άλλος πελάτης να καθίσει. Παραγγέλνει όπως πάντα το ίδιο δωδεκάρι ουίσκι και απολαμβάνει τις πρώτες τζούρες από το πανάκριβο πούρο του, χειροποίητο και ειδική παραγγελία για εκείνον, φτιαγμένο σε μπούτια παρθένων κοριτσιών.

"Φώναξε μου τη .................... " (Η καινούργια του φραππεδό-ανακάλυψη), διατάσει το γκαρσόνι. Σε λίγες ώρες ο master-φραππεδομάχος Pur, αφού πρώτα είχε γευτεί τις υπηρεσίες της κοπέλας, έφευγε από το μαγαζί, έχοντας βέβαια φορτώσει και αυτή στο πανάκριβο αυτοκίνητο του. Πως θα μπορούσε άλλωστε και αυτή να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία του.

Για ένα ακόμα βράδυ ο μεγάλος Pur παρέδωσε μαθήματα ανδρικής συμπεριφοράς!!!

Vitsi

http://www. vitsithegreekzorba.blogspot.com/