20 Ιουν 2008

Σχέση με Στρίπερ

Ένα πολύ δύσκολο Sudoku



Γενικά οι στριπτητζούδες δεν τυποποιούνται εύκολα . Ούτε όλες βγαίνουν με όλους , ούτε όλες δίνουν τηλέφωνα . Τέλος , υπάρχουν μερικές που κάνουν βίζιτα και μερικές που το δίνουν γιατί τους αρέσει . Παρακάμπτουμε την περίπτωση της βίζιτας

Στις περιπτώσεις που η στρίπερ σου το δίνει γιατί της αρέσεις απαιτείται η συνδρομή πολλών προϋποθέσεων για να γίνει κονέ . Τόσων πολλών που η εξίσωση καταντάει πολυπαραγοντική και χαοτική .

Προϋποθέσεις πάντα πιο πολλές από το να ρίξεις μια ελληνίδα .

Κυρίως αυτό οφείλεται στο ότι εμείς ως κύριο βιότοπο έχουμε την ημέρα , ενώ αυτές τη νύχτα με ό,τι αυτό συνεπάγεται .Καμιά φορά όμως το κονέ γίνεται .

Το ότι η φάση θα χαλάσει είναι αναπόφευκτο , υπάρχουν ασυμβατότητες . Η κοπέλα που δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα από τις 11.30 έως τις 7.00 στο ρεπό της θέλει και να κοιμηθεί , και να δει φίλους ή γνωστούς .

Ο άντρας πάλι δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ και στον ελεύθερο χρόνο του θέλει να δει και να απολαύσει το κορίτσι των ονείρων του .

Στην αρχή τα πράγματα είναι φανταστικά . Έχεις το κορίτσι που ποθούν όλοι . Έχεις αυτό που όλοι επιθυμούν . Φοβερό συναίσθημα .

Στη συνέχεια . Είτε το κορίτσι παραμένει στο στριπ - χώρο , είτε το κόβει . Και οι δύο περιπτώσεις συνεπάγονται αποτυχία .

Ας πούμε ότι το κορίτσι μένει στο χώρο . Εύλογα θα έχει την πεποίθηση ότι κάπως θα τη « βοηθάς » . Καταντάς λαγός για φάγωμα στο πιτς φυτίλι . Όχι γιατί η κοπέλα έχει εκπαιδευτεί για αρπακτικό σαν τα κυνηγετικά γεράκια της Μογγολίας , αλλά διότι παίζει ο ανταγωνισμός για τις κάρτες . Όχι για το μεροκάματο , 15-20 ευρώ παραπάνω θα πάρει η πρώτη από τη δεύτερη , αλλά κυρίως για τη θέση της πρώτης στη λίστα . Στριπτηζοφετίχ το οποίο ανέλυσα σε προηγούμενο άρθρο .

Εκείνη θέλει συνεχώς περισσότερα , το ίδιο και εσύ περισσότερα δίνεις περισσότερα θέλεις . Θα αρχίσεις να της λες ρε μωρό αν σου τα δώσω στο χέρι γιατί δεν τα θέλεις που θα είναι και περισσότερα , αντί στο κωλάδικο που θα πάρεις 3-4 ευρώ στην κάρτα . Και έρχεται η αποστομωτική απάντηση . « Ντεν είμαι πουτάνα να πληρώνεις γκια να γκαμάς ... » .

Και πηγαίνεις και «βοηθάς » . Μετά έρχονται οι αμφιβολίες . Πότε θα έρθει ο πιο φραγκάτος , ή ο πιο μάγκας να στην πάρει . Θα ρωτάς , θα παίρνεις την απάντηση « παντρέψουμε να ντίνω λογκαργκιασμό » . Δεν θα πηγαίνεις , ή θα φεύγεις νωρίς . Τί έκανε το πουτανάκι σήμερα θα αναρωτιέσαι . Θα θέλει να πάει σε φίλη της . Κάπου θα πάει να τον πιει θα συλλογάσαι . Και κάπως έτσι εσύ θα γίνεσαι κακός και βάρβαρος και εκείνη θα αντιδρά . Και η γκρίνια φέρνει πάντα χωρισμό .

Έστω ότι αποσύρεται από το χώρο . Θα θέλεις λογαριασμό δεν θα σου δίνει . Θα θέλεις κάτι περίεργο . « Δεν με έβγκαλες από τα στριπ γκια να είμαι πουτάνα σου » , θα σου απαντά . Θα βαρεθείς , θα βαρεθεί θα χωρισετε .

Και στις δύο περιπτώσεις , θα σκέφτεσαι , όταν περάσει ο καιρός . Με πόσους έχει πάει η κοπέλα ? Τί άλλο έχει να σου δώσει που δεν το πήρε κάποιος άλλος ? Πόσοι έχουν οργώσει τα πιο απόκρυφα μέρη της . Μήπως κάποιος κρυφογελάει πίσω σου και λέει « κοιτά το μαλάκα που έκανε κυρία την πουτάνα » , ή το χειρότερο να αναμένεις να συμβεί χαιρετισμός και αναγνώριση , συνήθως με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο κατανόησης του πρώην .

Εκείνη πάλι πάντα θα προσπαθεί να ξαναελευθερωθεί γιατί θα πνίγεται . Θα γίνει συντηριτηκούρα για να ξεχάσεις ότι είναι στρίπερ . Θα τρέμει μην την πεις πουτάνα . Θα τρέμει κάθε γυναίκα που σε πλησιάζει , γιατί θα φοβάται πάντα μην την εγκαταλείψεις για κάποια , φαινομενικά έστω ανεπίληπτη κυρία .

Είναι φοβερή η πουτανοκαψούρα . Είναι χειρότερη η πουτανοζήλεια . Και για τους δύο .

Ο χωρισμός είναι συνήθως εκρηκτικός , με ανταλλαγή απίθανων προσβολών και ύβρεων , απειλών και εκβιασμών .

Διαφορετικά νιώθει μόνο ο επαγγελματίας νταβατζής , ο οποίος δεν νοιώθει και τίποτα , στην κατηγορία του οποίου δεν ανήκει ούτε ο συγγραφεύς , ούτε οι αναγνώστες του ιστολογίου τούτου .

Οπότε είναι καλύτερη η περίπτωση μόνο της βίζιτας . Για λίγες φορές , χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κόλλημα .


Και μη σας νοιάζει και σε αυτή την περίπτωση τα κορίτσια δεν πάνε με όποιον , βρίσκουν και κάτι να της τραβά , πέρα από τα λεφτά .


Δικός Σας

Ρ.