16 Φεβ 2009

Ο ΑΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΞΑΝΑΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

Το θέμα είναι στρουκτουραλιστικό .
Αφορά στην πολυσχιδή δυναμική της φορτωτικής και στο δομικό υπόβαθρο της ποτοθεραπείας .
Ευχαριστώ a priori τον αναγνώστη μου και φίλο στο facebook VITSI ο οποίος τσιτώνοντάς με μου έδωσε τροφή για τη σκέψη και υλικό για γραφή .
Ποιος είναι ο ευεργέτης , ο χορηγός , ο συνδρομητής ?
Ενίοτε όλοι μας !
Πάντα υπάρχει η έξυπνη πουτή που μας έφαγε φραγκακια !
Σε όποιον δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό να του βγάλω το καπέλο !
Απαντώ όμως με το εξής επιχείρημα :
Υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που ο περίγυρός του τον έχει μόνο για καλή ψυχή και οι φίλοι και γνωστοί του προπονούνται να παρευρεθούν στην μεγάλη του παράσταση με μαύρη γραβάτα , ενώ προβάρουν τεθλιμμένο ύφος και τοποθετήσεις όπως « να ζούμε να τον θυμόμαστε »
Πλην όμως ο άνθρωπος αυτός τους διαψεύδει , με διαφόρους τρόπους , χρήματα , γοητεία κ.λπ. , ενίοτε και με όλα μαζί κατορθώνει να φορτώνει τα καλύτερα μπαρμπουνάκια της αγοράς .
Το θέμα εν τέλει είναι αν τα ακριβοπλήρωσε , ή έστω αν τα πλήρωσε πιο ακριβά από κάποιον άλλο ή ότι ενίοτε έκανε πουτάνα του μία θεά ?
Πόσο πληρώνεται αυτό ?
Αναμένω τις τοποθετήσεις σας
Ο θείος Πουρούλης

4 σχόλια:

vothros είπε...

Μεκινινο τισ απιοτιτασ, μαθε προτα να γραφισ ικονομικα οθογραφικα ,και κοψε τα ιψιλα νοιματα εσι που δε ξερισ να παραγκιλισ ενα κοτο, ο Βιτσινουλις ινε καλοπεραρσακισ του ΚΟΤο πλεον, και μι τονε διαβαλισ ,ισε διαφτουρεασ τον νεον και αν δε σου παραγλεντερνα τα μπλε κιαλια ακομαγιεσ με τα σι πασ και μπρικσ πασ θα σουνα..... ο φλοκοσ χαμιλος και η μπρικoγαλετα αβρεχτι..... σα κουκουβαγια αντακοτι....

Vitsi είπε...

Eπέτρεξε μου να τοποθετηθώ σε λίγες μέρες με μία μίνι αναφορά. Οπως σου έγραψα και στο Bourdela.com άμα θέλεις τη δημοσιεύεις άμα θέλεις όχι. Θα μου έκανες όμως μεγάλη τιμή αν δεχόσουνα. Εκεί θα απαντήσω!!!!

vothros είπε...

κιριε Βιτσι σου πιτρεπο εγο, γιατι ισε μπαριδακι καλο και τιμιο με προσοπο στι φραπεδοκινονια, να τονε βαλισ στο δρομο το σοστο και τον ιθικο το Πουρουλι,μι ξαναζιτουλεψισ αδια απο τον ξινο-τραχανεφτικο ,λιξισ εσι πλεον ισε ο δασκαλοσ μου ,πιοτισ και μονισ αφτισ

Vitsi είπε...

Βόθρε, έχεις χαθεί από το bourdela. Απετούμε να γυρίσεις και να τοποθετηθείς σαν άνδρας. Και άσε τα σουρεαλιστίκες απαντήσεις. Η μου απαντάς σταράτα ή η μικρή μας ιντερνετική σχέση διακόπτεται